M&J Interieur in Eksel, uw partner voor gyprocwerken in Limburg

Scheidingswanden laten plaatsen in Limburg en de Kempen

M&J Interieur is gespecialiseerd in het plaatsen van scheidingswanden met gyproc. Scheidingswanden in gyproc zijn ideaal wanneer u kamers wil herindelen of uw zolder opnieuw wilt inrichten. Afhankelijk van het doel, isoleren of versterken we de wanden zodat ze aan al uw noden voldoen. We doen dit niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, bijvoorbeeld voor het oprichten van afgesloten werk- of concentreerruimtes.

  • Niet-dragende gyprocwanden plaatsen in Limburg

  • Gebogen gyprocwanden plaatsen in Limburg

  • Gyprocwanden op houten frames (houtskeletbouw)

  • Enz.

Onze gyprocwanden zijn zowel geschikt voor renovatieprojecten als bij nieuwbouwprojecten en zijn eenvoudig te verwerken. U heeft alle indelingsvrijheid en omdat er geen droogtijden zijn, rekent u op een snelle oplevering. U krijgt de keuze uit verschillende bekledingsplaten. Daarnaast is het ook mogelijk om met zichtbare afdekprofielen te werken.

Gyproc-voorzetwanden laten plaatsen in Limburg

Voorzetwanden zijn nuttig bij renovaties waar de muren in slechte staat verkeren. Zo maken we uw muren weer kaarsrecht en voegen we, indien gewenst, een extra laag isolatie toe. In de gyproc-voorzetwand integreren we volgens afspraak ook leidingen, schakelaars en nissen. Zo nodig doen we hiervoor een beroep op een van onze onderaannemers. We bieden u een totaaloplossing voor de droge afbouw van uw muren en u kunt opnieuw verschillende gyprocwanden laten plaatsen in Limburg.

  • Vrijstaande gyprocwanden laten plaatsen

  • Gebogen gyprocwanden laten plaatsen

  • Gyprocwanden laten plaatsen via de kleefmethode

  • Gyprocwanden laten plaatsen op een houten structuur

We plaatsen zowel gyproc-voorzetwanden voor particulieren als voor bedrijven. Onder andere industriële gebouwen, horecazaken, winkels, kantoren en ziekenhuizen rekenen al langer op de voordelen van onze gyprocwanden.

Uw gyproc-plafond plaatsen in Limburg

Gipsplaten zijn een van de meest gebruikte materialen voor het creëren van een verlaagd plafond. Zo’n plafond kunnen we op elke gewenste hoogte plaatsen en voorzien we van spotjes voor licht en van ruimtes voor de afzuiging of ventilatie. Het is eveneens mogelijk om tussen het verlaagd plafond en het bestaand plafond een extra laag isolatie te voorzien. Ook voor vochtige ruimtes zoals badkamers hebben we een aantal oplossingen in petto.

Uw expert voor gyprocwerken in Limburg

Droogbouw met gyproc biedt veel voordelen en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Als expert in gyprocwerken in Limburg staan we u graag bij en doen we voor u het nodige. Daarbij staan we ook in voor de afwerking met vulmiddel of plamuur van topkwaliteit. We maken uw gyproc schilderklaar en u rekent opnieuw op ons uitgebreid netwerk met onderaannemers voor een instapklare totaaloplossing. We zijn voornamelijk actief in en rond Eksel, Mol, Lommel en Bree, maar bij uitbreiding ook in de regio's Noord-Limburg, Brabant en de Kempen.

Wilt u gyproc plaatsen en zoekt u een expert in gyprocwerken? Neem contact op met M&J Interieur uit Eksel.