top of page
M&J Interieur

Trapbekleding en trappen op maat in Limburg

M&J Interieur voor uw trappen op maat

M&J Interieur is uw expert voor het maken van trappen op maat. Wij maken alle soorten trappen op maat, gaande van houten trappen met een landelijke uitstraling tot moderne trappen die een centrale rol spelen in uw woning. Onder andere voor volgende trappen op maat staan wij van M&J Interieur voor u klaar:

Keldertrappen

Steile trappen die de veiligheid waarborgen

Draaitrappen en gebogen trappen

Open trappen in moderne, authentieke of landelijke stijl

Houten trappen met grote treden

Trappen met of zonder leuning

Stijl, materiaal en afwerking naar keuze

gebogen trap

Voor elk interieur en voor ieder budget is er een trap op maat mogelijk. Wij staan zowel in voor het ontwerp van uw trap, waarbij u een maximale inspraak krijgt, als voor de plaatsing ervan. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven en dit alles in de ruime omgeving van Eksel, Houthalen, Bree en Mol.

plaatsen trapbekleding

Trapbekleding door M&J Interieur uit Eksel

Wij maken meer dan alleen houten trappen op maat. Wij staan in voor de volledige afwerking en daar hoort ook de bekleding bij. Zowel het inmeten als het leggen van de trapbekleding nemen we voor onze rekening. Hierbij heeft u niet alleen de keuze uit verschillende soorten stoffen trapbekleding. Pvc, linoleum, rubberen noppen, vinyl of toch gewoon liever een anti-slipcoating? Voor ons is het geen probleem. Voor bestaande trappen voorzien wij eveneens graag de trapbekleding. Wanneer u uw pand een nieuwe stijl toemeet, sluit uw trap er meteen naadloos bij aan.

M&J Interieur

Zoekt u een expert voor landelijke, authentieke of moderne trappen op maat? Neem dan contact op met M&J Interieur in Hechtel-Eksel.

bottom of page