top of page
M&J Interieur

Uw dressings en kasten op maat door M&J Interieur uit Eksel

Maatkasten en dressings die voldoen aan al uw wensen

M&J Interieur realiseert al meer dan twintig jaar kasten op maat met verschillende inloopmogelijkheden en dit in de regio Limburg, Brabant en in de Kempen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Een ruime opbergkast in een afgesloten ruimte of in een gang, maatkasten onder een schuine muur of heeft u liever een aparte vestiaire aan uw voordeur? Wij maken uw dressings en kasten op maat van uw woning, maar ook op maat van uw wensen.

De afmetingen van uw kasten op maat

Open kast, schuifdeuren, draaideuren enz.

Afwerking (handgrepen, spiegels, garderobeliften enz.)

Het aantal legplanken, lades, broekhangers en kledingroedes

Extraatjes als tassenhouders, schoenrekken, juwelenlades enz.

Materialen (MDF, massief hout en spaanplaten)

maatkast
maatkast

De juiste materialen voor uw maatkasten

Voor uw maatkasten werken we alleen met kwalitatieve materialen. U krijgt daarbij de keuze tussen massief hout, spaanplaten en MDF. Bij massief hout worden uw maatkasten gemaakt op basis van puur hout dat aan elkaar wordt verlijmd. Het ziet er stevig uit en dat is het ook. U kunt daarnaast ook opteren voor spaanplaten op basis van gedrukte houtsplinters. Het wordt het vaakst gebruikt in de meubelproductie en kan worden afgewerkt naar wens, zelfs met leder of stof. Ten slotte kunt u ook opteren voor MDF-platen. Die platen zijn vergelijkbaar met spaanplaten maar zijn wel een stuk zwaarder.

Helemaal overtuigd van het vakmanschap van M&J Interieur uit Eksel? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor uw dressings of kasten op maat.

bottom of page