top of page

M&J Interieur in Eksel voor keukens op maat

Alle keukens op maat gemaakt

Bij M&J Interieur uit Eksel kunt u terecht voor de plaatsing van uw moderne, klassieke of landelijke keuken. Hierbij heeft u de keuze tussen een brede waaier aan kleuren. Bij ons komt u niet zomaar een gewone keuken kopen, want wij maken uw keuken op maat. Hierbij houden we tot in de kleinste details rekening met uw wensen, gaande van de kastopstelling tot de nodige apparaten, spoelbakken en kranen en de afwerking. Wij begeleiden u daarbij in de keuze van uw werkblad (bv. graniet, composiet, laminaat of massief hout), de apparaten, de kastgrepen (of een greeploos systeem) en de detailinrichting van lades en schuiven. 

Voor de bouw van uw keuken op maat werken we alleen met de beste materialen. Die kwaliteit weerspiegelt zich in de levensduur van uw keuken. Hoewel wij altijd gaan voor een kwalitatieve keuken op maat, gaan we ons boekje nooit te buiten en houden we altijd rekening met uw budget. We doen dit alles niet alleen bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovaties.

plaatsing van moderne, klassieke of landelijke keukens
keukenrenovatie

De volledige renovatie van uw keuken

Bij M&J Interieur kunt u niet alleen uw landelijke keuken kopen. Wij staan in voor de volledige renovatie van uw keukenruimte en breken zo nodig de oude keuken uit. Vervolgens plaatsen we uw keuken op maat en staan we in voor de afwerking. Indien nodig doen we een beroep op externe onderaannemers zoals schilders of tegelzetters, waardoor u niet van hot naar her hoeft te lopen.

M&J Interieur

We plaatsen uw keuken op maat in en rond Hechtel-Eksel, de omgeving van Mol, Noord-Limburg, Brabant en de Kempen. Keuken kopen? Neem contact op met M&J Interieur uit Eksel.

bottom of page