top of page
M&J Interieur

Uw badkamermeubel op maat met M&J Interieur uit Eksel

Badkamermeubels op maat van uw wensen

M&J Interieur ontwerpt en vervaardigt uw badkamermeubel op maat en doet dit in verschillende stijlen. We maken uw badkamerkasten met de gewenste afmetingen en stemmen ze volledig af op uw wensen. Wilt u ook een onderkast of liever ruime lades om al uw toiletspullen op te bergen? Ook wanneer u kolomkasten wilt, halfhoge kasten of liever lage badkamermeubels staan wij van M&J Interieur voor u klaar.

Moderne badkamermeubels op maat

Landelijke badkamermeubels op maat

Klassieke badkamermeubels op maat

Volledige vrijheid m.b.t. afmetingen, stijl, afwerking en materialen

badkamermeubel
badkamerkasten

Inclusief plaatsing en afsluiting

Wij van M&J Interieur zorgen voor een efficiënte kastopstelling en sluiten de spoelbakken, kranen, verlichting en andere badkamertoebehoren vakkundig aan. We doen echter meer dan alleen badkamerkasten en badkamermeubels op maat maken. We staan bijvoorbeeld ook in voor kleine loodgieterswerken zoals het verleggen van leidingen en kleine elektriciteitswerken zoals het aansluiten van de verlichting. Echter, we beperken ons niet alleen tot kleine werken. Dankzij ons ruim netwerk van kwalitatieve onderaannemers schakelen we razendsnel een vloerder, schilder of andere vakman in om uw badkamer volledig naar wens af te werken.

Topkwaliteit badkamermeubels uit eigen atelier

Bij M&J Interieur staan twee ervaren zaakvoerders voor u klaar. Een van hen fungeert als vast contactpersoon doorheen heel het project. Hij legt u graag uit hoe wij werken en stelt u het uniek 3D-ontwerp voor. Dit bespreekt hij uitvoerig en indien nodig wordt het ontwerp aangepast. Enkel zo kunnen we nu eenmaal garanderen dat uw badkamermeubel echt op maat van uw wensen is. Over de daaropvolgende zorgvuldige plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken want dankzij meer dan twintig jaar ervaring weten we echt wel hoe we uw droombadkamer moeten realiseren.

badkamermeubelen
M&J Interieur

Bent u op zoek naar badkamermeubels op maat of wilt u de volledige badkamerrenovatie uit handen geven? Neem dan contact op met M&J Interieur uit Eksel.

bottom of page