top of page
M&J Interieur

Houten deuren voor binnen en buiten met M&J Interieur

Kwalitatieve houten deuren voor binnen of buiten

Bij M&J Interieur in Eksel krijgt u de keuze uit een breed gamma binnen- en buitendeuren. Het gaat stuk voor stuk om houten deuren die tegen een behoorlijke stoot kunnen en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het gaat hierbij niet alleen om standaardmaten want ook houten deuren op maat zijn perfect mogelijk. Hierbij houden we rekening met uw wensen en zorgen we ervoor dat ze naadloos aansluiten bij uw interieur of exterieur. Ook wat de thermische of akoestische isolatie betreft, zit u bij ons helemaal goed. U contacteert ons onder andere voor volgende deuren:

Blokdeuren

Houten deuren met een glaspartij

Zwaaideuren

Draaideuren

Dubbele houten deuren

Schuifdeuren

binnendeur

Inclusief volwaardige afwerking van uw deuren

Onze massieve en samengestelde deuren worden steeds afgewerkt op basis van uw wensen, net zoals we dat ook van de omlijsting kunnen zeggen. Hierbij behoren zowel traditionele omlijstingen als systeembekleding en blokkaders tot de mogelijkheden. We verven of lakken de deuren naar wens, terwijl ook fineerdeuren tot de mogelijkheden behoren. Laat het duidelijk zijn dat onze deuren meer doen dan alleen ruimtes afsluiten. Dat bewijzen ook de foto’s die u hier vindt.

Kwalitatieve deuren voor binnen of buiten

M&J Interieur in Eksel maakt binnen- en buitendeuren van topkwaliteit. U kiest het model, de afmetingen en de afwerking en onze professionals doen de rest. U heeft telkens contact met een van onze zaakvoerders die de volledige opvolging van uw bestelling voor zijn rekening neemt. Zo nodig schakelt hij onderaannemers in, bijvoorbeeld wanneer u uw buitendeuren wilt combineren met domotica-oplossingen. We maken onze kwalitatieve deuren voor binnen of buiten zowel voor particulieren als bedrijven en dit in de omgeving van Eksel, Houthalen, Bree en Mol.

M&J Interieur

Bent u op zoek naar houten deuren die tegen een stootje kunnen, naadloos aansluiten bij uw pand en waarbij u alle keuzevrijheid heeft? Contacteer dan M&J Interieur in Eksel.

bottom of page