top of page
M&J Interieur

M&J Interieur, uw partner voor buitenschrijnwerk in Limburg

Houten buitenschrijnwerk door M&J Interieur

M&J Interieur is gespecialiseerd in houten buitenschrijnwerk voor verschillende doeleinden. Onder andere in het kader van woningbouw doet u een beroep op onze expertise, maar ook bij uitbreidingsplannen, het bouwen van bijgebouwen of voor het optrekken van scheidingswanden. Daarnaast verzorgen we de afwerking in gyproc en plaatsen we het schrijnwerk, terwijl we uw eerste en enige partner zijn voor de totaalrealisatie van uw project. Als uw betrouwbare partner voor buitenschrijnwerk in Limburg contacteert u ons onder andere voor:

Buitenschrijnwerk in hout, bv. voor het terras

Plaatsing van houten ramen, poorten, luiken, kroonlijsten enz.

Het aankleden van buitenruimtes

Bekleden van gevels met hout

Bouw van een houten balkon

buitenschrijnwerk

Hiervoor gebruiken we alleen kwaliteitsmaterialen en werken we enkel samen met onderaannemers die hetzelfde doen. Bekijk alvast ons fotomateriaal en ontdek hoe wij van M&J Interieur het verschil maken.

buitenschrijnwerk

Totaalrealisatie van uw project

We staan niet alleen in voor de plaatsing van houtconstructies en houtskeletbouw, maar verzorgen de totaalrealisatie. Hierbij coördineren we alle bijhorende technieken zoals elektriciteit, verwarming, ventilatie en sanitair. U ontvangt vooraf uitgebreid informatie en rekent op diepgaande ontwerpen, waarbij we uiteraard graag de samenwerking aangaan met uw architect. Omdat wij echter alle technieken coördineren, rekent u op een vlekkeloos bouwproject en krijgt u er meteen een duidelijke offerte bovenop. U contacteert ons voor al uw buitenschrijnwerk in hout en dit in de regio Eksel, Mol, Lommel, Bree en Houthalen en daarbij kunt u steeds uitgaan van onze jarenlange expertise.

M&J Interieur

Zoekt u voor uw buitenschrijnwerk in hout een lokale expert? Voor uw buitenschrijnwerk in Limburg contacteert u toch gewoon M&J Interieur uit Eksel.

foto
bottom of page